Kontakt

Pošaljite nam poruku ukoliko vas zanima:

  1. Saradnja sa nama (objavljivanje vaših članaka o putovanjima)
  2. Izrada web sajta, portala, foruma, web prodavnice
    (HTML, Drupal, WordPress, SMF)
  3. Optimizacija sajta – SEO

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

KoZnaZna Group

  • Adresa: www.KoZnaZna.com
  • Email: info@koznazna.com

Radno Vreme

  • Ponedeljak – Petak 09,00 – 18,00
  • Subota – 09,00 – 16,00
  • Nedelja – Odmor

Izrada Web sajta


Najbolje sredstvo da pokažete ko ste i šta radite je WEB SAJT. Predstavite svoj biznis, kompaniju ili sposobnosti pomoću Web sajta. Dobar Web sajt je dobro predstavljanje Vašim poslovnim partnerima. Imati Web sajt danas nije luksuz – to je potreba i neminovnost. Oni koji su to na vreme shvatili danas su mnogo uspešniji od drugih.

Optimizacija već postojećeg sajta


Imate sajt ali Vas teško pronalaze i imate malo posetilaca? Onda Vam treba neko ko razume SEO. Da biste imali kvalitet potreban Vam je i SEO optimizacija. Ako Vam je loše urađen (ili uopšte nije urađen) SEO na Vašem sajtu – onda sajt i niste trebali da radite. Bez dobre SEO optimizacije ne vidi Vas ni Google, ni Bing, Yahoo….Tapkate u mestu.

Internet oglašavanje

Prodajete svoje proizvode, nudite svoju uslugu, želite da znaju za Vas…Za sve ovo potrebno je da se izreklamirate. Dobra reklama na dobrom mestu (dobar i posećen sajt) znači povećanje Vašeg biznisa a samim tim i Vašeg prihoda vremenom. Cene reklamiranja na našem sajtu su veoma popularne i moguć je zakup prostora do jedne godine unapred. Razmislite zašto nas posećuju iz preko 100 zemalja. Ukoliko biste da vas vide i na engleskom govornom području i saznaju za Vas oglasite se na delu našeg sajta na engleskom jeziku. Kontaktirajte nas. Biće nam zadovoljstvo da sarađujemo i pomognemo Vam.

Email: marketing@koznazna.com