20 muških navika na koje žene uvek padaju

20 muških navika na koje žene uvek padaju

Jedna anketa sprovedena na 2000 ispitanica širom sveta otkrila je koji muški potezi i navike osvajaju ženska srca.

Kako izgleda lista top 20 muških osobina koje žene vole i cene?

Prema svima se odnosi s poštovanjem, bez obzira na to jesu li u pitanju ljudi koje poznaje ili slučajni prolaznici.

Pomaže u kućnim poslovima. Ne deli ih na muške ili ženske, nego će se bez problema prihvatiti pranja suđa, čišćenja prašine i slaganja osušenog veša.

Umesto slanja poruka radije zove. Prijatnije mu je da sluša glas partnerke nego da kuca.

Ne boji se da pokaže nežnost u javnosti, čak ni kada je okružen velikim brojem ljudi.

Uvek otvara vrata i pridržava kaput. Za mnoge žene je too samo izraz pristojnosti i dobrog vaspitanja, a ne stereotipni gest koja ženu stavlja u podređen položaj.

Zaplesaće iako možda ne voli ili ne zna da pleše. Neće odbiti sentiš na svadbi zajedničkih prijatelja iako baš i nije Džon Travolta na plesnom podijumu, ali važno mu je da usreći partnerku.

Prirediće malo iznenađenje bez velikog povoda. Poruka na frižideru, omiljena čokolada na jastuku, masaža stopala nakon posla.

Zanimaju ga hobiji partnerke. Ne ignoriše njena interesovanja, već želi znati više i učestvovati u njima.

Skuvaće joj večeru. Možda se ne razume u komplikovane kulinarske tehnike, ali ima volju da priredi nešto svojoj dragoj, pa makar to bilo najjednostavnije moguće jelo.

Drži se svojih obećanja. Njegova je reč zakon i nikada neće prekršiti dato obećanje.

Provodi vreme s njenim prijateljicama. Ne izbegava žensko društvo.

Spremno sluša njene probleme. Nije odsutan kada partnerka želi da mu poveri neki problem, nego je sasluša i da joj savet.

Ne stidi se svojih emocija. Većina muškaraca ne želi se odreći svog mačo imidža, ali najveći frajeri znaju da pokazivanje ranjivosti neće oterati ženu, nego će u njoj stvoriti osećaj poverenja.

Spreman je na kompromis. Možda se ne slaže sa svim odlukama i potezima partnerke, ali shvata važnost kompromisa i u vezi i pokušaće da pronađe rešenje koje će zadovoljiti obe strane.

Podržava njene ciljeve. Ne ismejava ambicije i snove svoje partnerke, nego joj je najveća podrška.

Zna se brinuti sam o sebi. Nema ništa seksepilnije od muškarca koji se savršeno snalazi kada je sam kod kuće i može sve držati pod kontrolom.

Iskreno će vam priznati što mu smeta u vezi. Neće to zadržavati u sebi, nego će reagovati na vreme jer želi da budete srećni i zadovoljni.

Neće bespotrebno spominjati bivše devojke. Kada su prošle veze tema razgovora, onda će otvoreno razgovarati o tome, ali ne pada mu na pamet svako malo da spominje bivše devojke ili poredi sadašnju s njima.

Upoznaće partnerku sa svojim prijateljima. Važno mu je da ona postane dwo njegovog društva.

U intimnim trenucima partnerki daje prednost. Pazi na njene želje i potrebe, a upravo je to jedno od najvažnijih pravila Kama sutra.