Da li je potrebna viza državljanima Bolivije za ulaz u Srbiju:

Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana u periodu od 6 meseci od datuma prvog ulaska
Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana
Maksimalan boravak: 90 dana


Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz u Boliviju:

Obični pasoši: Potrebna viza
Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za boravak do 90 dana
Maksimalan boravak: 90 dana
Napomena: Za nosioca putnog lista u tranzitu nije potrebna viza.


kada putujete u boliviju:

Ulazak i izlazak iz zemlje:

Državljanima Srbije je potrebna viza koja se pribavlja u bolivijskim diplomatsko-konzularnim predstavništvima u inostranstvu.

Procedura zavisi od vrste vize koja se traži.

Boravak u Boliviji se može produžavati maksimalno do 180 dana u jednoj godini.

Najbliža Ambasada Bolivije je u Rimu.

Putnici koji dolaze iz zemalja u kojima vlada žuta groznica moraju pokazati dokaze o vakcinaciji, ostali nemaju tu obavezu. Zdravstveno osiguranje nije obavezno, ali se stranim turistima preporučuje da se osiguraju u zemlji iz koje dolaze.

Srbija-Bolivija
Srbija-Bolivija udaljenost