Naslovna Putovanja Vizni režim

Vizni režim

Vizni režim Srbije i sveta prema Srbiji. Proverite da li vam je potrebna viza za neku državu. Koliko možete da boravite u toj zemlji, i kakvi su Zakoni. VIZNI REŽIM – SVE DRŽAVE

Da li je potrebna viza državljanima Kine za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 30 dana. Poslovni pasoši: Viza nije potrebna. Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna. SAR Hong Kong: Za nosioce važećih pasoša viza nije potrebna za boravak do 14 dana. SAR Makao: Za nosioce važećih pasoša...
Kontinent: Afrika Glavni grad: Lilongve Broj stanovnika: 11.890.000 Službeni jezik: čičeva, englesk Valuta: kvača Vizni režim Srbije Vizni režim Malavija Potrebna viza za dolazak u Srbiju: Da Potrebna viza za Malavi: Da Diplomatski pasoš: Da Diplomatski pasoš: Da Službeni pasoš: Da Službeni pasoš: Da Maksimalan boravak u Srbiji: 90 Maksimalan boravak: 90 Obrazac za vizu R Srbije LINK Za nosioca putnog lista u tranzitu neophodna je viza NAPOMENA: Za vize i informacije potrebno je obratiti se...
Da li je potrebna viza državljanima Velike Britanije i Severne Irske za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana u periodu od 6 meseci od datuma prvog ulaska. Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana. Maksimalan boravak: 90 dana Moguće je ući...
Da li je potrebna viza državljanima Filipina za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je potrebna viza državljanima Srbije za odlazak na Filipini: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Napomena: Za nosioca...
Da li je potrebna viza državljanima Bahama za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 30 dana, u periodu od 1 godine Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 30 dana, u periodu od 1 godine Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz...
Da li je potrebna viza državljanima Hong Konga za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 14 dana Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 14 dana Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz u Hong Kong: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu...
Da li je potrebna viza državljanima Zimbabvea za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz u Zimbabve: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Napomena: Za nosioca...
Da li je potrebna viza državljanima Tajlanda za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za boravak do 90 dana. Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz na Tajland: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Viza...
Da li je potrebna viza državljanima Brazila za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana u periodu od 6 meseci od datuma prvog ulaska. Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana. Maksimalan boravak: 90 dana Da li je potrebna viza državljanima Srbije...
Da li je potrebna viza državljanima Andore za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posete do 90 dana Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posete do 90 dana u periodu od 6 meseci, počevši od datuma prvog ulaska Maksimalan boravak: 90 dana u okviru 180 dana Da li...
Da li je potrebna viza državljanima Tajvana za ulaz u Srbiju: Od juna 2009. godine državljanima Tajvana neće se izdavati vize u DKP Srbije, već će im se izdavati "Potvrda" u 2 primerka, sa kojim će dolaziti u Srbiju. Granična policija potvrdu će overiti graničnim pečatom i time je ulaz...
Da li je potrebna viza državljanima Meksika za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana u periodu od 6 meseci od datuma prvog ulaska. Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana. Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je...