Naslovna Putovanja Vizni režim

Vizni režim

Vizni režim Srbije i sveta prema Srbiji. Proverite da li vam je potrebna viza za neku državu. Koliko možete da boravite u toj zemlji, i kakvi su Zakoni. VIZNI REŽIM – SVE DRŽAVE

Da li je potrebna viza državljanima Južne Afrike za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz u Južnu Afriku: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Napomena:...
Da li je potrebna viza državljanima Brazila za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana u periodu od 6 meseci od datuma prvog ulaska. Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana. Maksimalan boravak: 90 dana Da li je potrebna viza državljanima Srbije...
Da li je potrebna viza državljanima Iraka za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz u Irak: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Napomena: Za nosioca...
Da li je potrebna viza državljanima Urugvaja za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana u periodu od 6 meseci od datuma prvog ulaska. Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana. Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je...
Da li je potrebna viza državljanima Slovenije za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana u periodu od 6 meseci od datuma prvog ulaska. Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana. Maksimalan boravak: 90 dana Napomena: Moguće je ući u Srbiju sa...
22. marta 2018. godine, u Kragujevcu je svečano otvoren Konzulat Mađarske u Republici Srbiji, na čelu sa počasnim konzulom prof. dr Milanom Radunovićem. Shodno utvrđenoj diplomatskoj proceduri, priređena je svečana ceremonija otvaranja Konzulata i primopredaje patentnog pisma i egzekvature. Vršilac dužnosti pomoćnika ministra za konzularne poslove ambasador Aca Jovanović je uručio,...
Da li je potrebna viza državljanima Izraela za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana u periodu od 6 meseci od datuma prvog ulaska. Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana. Za nosioce Putnog dokumenta (Travel Document in Lieu of National...
Da li je potrebna viza državljanima Turske za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana u periodu od 6 meseci od datuma prvog ulaska. Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana. Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je...
Da li je potrebna viza državljanima Malezije za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz u Maleziju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Napomena: Za nosioca...
Građani Srbije više neće morati da vade vize kako bi putovali u Brazil jer će vizni režim između ove dve države uskoro biti ukinut. Potpisivanje sporazuma čije je usaglašavanje u toku očekuje se prvom prigodnom prilikom i predstavljaće rezultat razgovora koji je otpočeo pre godinu dana, saznaje „Blic nedelje“...
Da li je potrebna viza državljanima Vanuatu za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz u Vanuatu: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Napomena: Za nosioca...
Da li je potrebna viza državljanima Singapura za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana u periodu od 6 meseci od datuma prvog ulaska. Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana. Maksimalan boravak: 90 dana Da li je potrebna viza državljanima Srbije...