Vizni režim

Vizni režim Srbije i sveta prema Srbiji. Proverite da li vam je potrebna viza za neku državu. Koliko možete da boravite u toj zemlji, i kakvi su Zakoni. VIZNI REŽIM – SVE DRŽAVE

Da li je potrebna viza državljanima Tanzanije za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz u Tanzaniju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Napomena: Za nosioca...
Da li je potrebna viza državljanima Tajlanda za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za boravak do 90 dana. Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz na Tajland: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Viza...
Da li je potrebna viza državljanima Tajvana za ulaz u Srbiju: Od juna 2009. godine državljanima Tajvana neće se izdavati vize u DKP Srbije, već će im se izdavati "Potvrda" u 2 primerka, sa kojim će dolaziti u Srbiju. Granična policija potvrdu će overiti graničnim pečatom i time je ulaz...
Da li je potrebna viza državljanima Tadžikistana za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz u Tadžikistan: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Napomena: Za nosioca...
Da li je potrebna viza državljanima Šri Lanke za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz u Šri Lanku: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana NIJE...
Da li je potrebna viza državljanima Švedske za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana u periodu od 6 meseci od datuma prvog ulaska. Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana. Maksimalan boravak: 90 dana Napomena: Moguće je ući u Srbiju sa...
Da li je potrebna viza državljanima Švajcarske za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana u periodu od 6 meseci od datuma prvog ulaska. Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana. Maksimalan boravak: 90 dana Napomena: Moguće je ući u Srbiju sa...
Da li je potrebna viza državljanima Španije za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana u periodu od 6 meseci od datuma prvog ulaska. Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana. Maksimalan boravak: 90 dana Napomena: Moguće je ući u Srbiju sa...
Da li je potrebna viza državljanima Sent Kit i Nevisa za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz u Sent Kit i Nevis: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna...
Da li je potrebna viza državljanima Svazilenda za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz u Svazilend: Obični pasoši: Viza nije potrebna Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna Maksimalan boravak: 90 dana Napomena:...
Da li je potrebna viza državljanima Surinama za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 30 dana u periodu od 1 godine. Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 30 dana u periodu od 1 godine. Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz...
Da li je potrebna viza državljanima Sudana za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Zahtev za izdavanje vize: LINK Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz u Sudan: Obični pasoši: Potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza Maksimalan boravak: 90 dana Napomena: Za nosioca...