Da li je potrebna viza državljanima Čilea za ulaz u Srbiju:

Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana u periodu od 6 meseci od datuma prvog ulaska.
Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 90 dana.
Maksimalan boravak: 90 dana


Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz u Čile:

Obični pasoši: Viza nije potrebna za boravak do 90 dana
Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za boravak do 90 dana
Maksimalan boravak: 90 dana
Napomena: Za nosioca putnog lista u tranzitu nije neophodna viza ukoliko ne pokreće imigracioni postupak i istog dana nastavi put ka krajnjem odredištu.

kada putujete u čile:

Ulazak i izlazak iz zemlje:

Srpskim državljanima, nosiocima običnih pasoša, nije potrebna viza za turističku posetu i boravak u Čileu do 90 dana (Vize za duži boravak i druge konzularne usluge pruža Ambasada Čilea u Budimpešti).

U skladu sa čileanskim zakonima, deca do 18 godina starosti koja putuju sama moraju imati dozvolu za put roditelja ili staratelja. U slučaju da je ova dozvola izdata u Srbiji, mora biti propisno legalizovana od strane nadležnog Konzulata Čilea. Ukoliko dete do 18 godina starosti putuje u pratnji jednog roditelja ili staratelja, mora imati dozvolu za put drugog roditelja ili staratelja, takođe propisno legalizovanu.

Roditelj koji putuje sa maloletnim detetom mora imati dokaz o srodstvu, i to original ili overenu kopiju Izvoda iz MKR. Ovo se odnosi kako na strane, tako i na čileanske državljane.

Srbija-Čile
Srbija-Čile udaljenost

POSTAVI ODGOVOR

Molimo upišite vaš komentar
Molimo upišite vaše ime