Direktni letovi Beograd-Teheran

Direktni letovi Beograd-Teheran

Iranska nacionalna avio-kompanija Iran Er uspostaviće od 13. januara sa Aerodroma „Nikola Tesla“ direktne letove

Iranska nacionalna avio-kompanija Iran Er uspostaviće od 13. januara sa Aerodroma „Nikola Tesla“ direktne letove iz Beograda za Teheran, čime će prestonice Srbije i Irana biti ponovo povezane direktnim letom nakon skoro 27 godina, saopšteno je danas iz beogradske vazdušne luke.

Letovi će se tokom zimske sezone obavljati dva puta nedeljno, utorkom i subotom, avionom tipa Erbas A320, kapaciteta 156 sedišta. Dolazak u Beograd predviđen je u 10:00 časova, a polazak za Teheran u 11:00 časova.

Pored toga, druga iranska avio-kompanija Kešm Er takođe je najavila početak letova na liniji Beograd-Teheran koji će krenuti samo dve nedelje kasnije, od 1. februara.

Letovi bi tokom zimske sezone trebalo da se obavljaju dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom, avionom tipa Erbas A320, kapaciteta 156 sedišta. Dolazak u Beograd predviđen je u 08:00 časova, a polazak za Teheran u 09:30 časova.

S ovim letovima Aerodrom „Nikola Tesla“ nastavlja da proširuje ponudu atraktivnih letova i tokom zimske sezone, navodi se u saopštenju.

Vizni režim sa Iranom

Od 02.09.2017. godine državljani Irana mogu u R Srbiju dolaziti bez viza i boraviti do 30 dana u periodu od 1 godine. Više na strani viznog režima: http://www.koznazna.com/index.php/2015/11/11/iran-vizni-rezim.

Što se tiče državljana R Srbije za odlazak u Iran, od 1. novembra 2017. viza nije potrebna, za period boravka od 30 dana u okviru 1 godine.

Bezbednosni rizici, zdravstvena situacija, transport i druge korisne informacije

Više o bezbednosvim rizicima, zdravstvenoj situaciji, transportu i drugim korisnim informacija za Iran pročitajte na strani: http://www.koznazna.com/index.php/2015/10/20/iran-bezbednosni-rizici-zdravstvena-situacija-transport

Simon

O Simon

Osnivač, webmaster, SEO master i web dizajner sajtova: KoZnaZna, Dijetica, Avionom, Rentiranje, EU Media Group