Ako ovakve kontrole potraju i u turističkoj sezoni nastupiće slom sistema!

KoZnaZna putovanja Forum Prevoz Putovanje drumskim putem Ako ovakve kontrole potraju i u turističkoj sezoni nastupiće slom sistema!

Označeno: ,

Ova tema sadrži 1 odgovor, ima 2 glasa i poslednji put je ažurirana od strane dragan dragan 1 godina, 2 meseci ranije.

Gledanje 1 članka - 1 do 2 (od 2 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #15340 Odgovor
  Simon
  Simon
  Glavni majstor

  Hrvatska se uplašila zbog današnjeg stanja na svojim graničnim prelazima. Na granicama vlada totalni haos, zbog novih pravila čeka se i do četiri sata.

  Jutarnji

  [caption id="" align="alignnone" width="780"] Gužva ka Sloveniji[/caption]

  Na većini graničnih prelaza i u subotu vladaju nesnosne gužve zbog suspenzije Šengena i detaljnih kontrola svih putnika. Posebno je problematična situacija na granici sa Slovenijom gde su kolone tolike da se ponegde čeka satima.

  Hrvatski autoklub vozačima savetuje da pre polaska na put provere svoje dokumente i stanje u saobraćaju na graničnim prelazima, izbegnu putovanje tokom vikenda kada će zbog pojačanog prometa i gužve biti veće, te da budu strpljivi i prate uputstva granične policije.

  Prema informacijama od 13:30 časova, gust saobraćaj uz višesatna čekanja zabeležen je na većini graničnih prelaza:

  #15342 Odgovor
  dragan
  dragan
  Moderator

  Dana 09.04.2017.g. privremeno je obustavljena nova uredba o kontroli granica u EU. Nova uredba o kontroli granica u šengen zoni Evropske Unije uvedena zbog zaštite od terorizma, privremeno je obustavljena zbog velikih gužvi na granicama, prenele su agencije. Uredbu o sistemskoj kontroli granica privremeno je ukinuo evropski komesar za migracije i unutrašnje poslove Dmitris Avramopulos.

Gledanje 1 članka - 1 do 2 (od 2 ukupno)
Odgovor na: Ako ovakve kontrole potraju i u turističkoj sezoni nastupiće slom sistema!
Vaši podaci: