SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE AMBASADE SRBIJE DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA
SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE AMBASADE SRBIJE DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA

Autor Tema: Lečilište za slomljena srca  (Pročitano 3486 puta)

Van mreže Simon

  • Global Moderator
  • *****
  • Poruke: 706
  • Karma: +2/-0
Lečilište za slomljena srca
« poslato: Oktobar 01, 2010, 02:18:56 posle podne »
Izvor: Press.rs

„Pink Kisses" je internet servis koji ženama garantuje da će ih za mesec, najviše dva, izvući iz krize posle raskida i naterati da zaborave na bivše. Zamislite sledeću situaciju: raskinuli ste vezu, došao joj je kraj, ali već sutradan vas ispred vrata dočeka buket cveća i poruka puna laskavih reči. Nije reč o primenjivanju one stare, klin se klinom izbija, uostalom, šanse da se pomoću te metode utešite su ipak male. Opisana situacija je nešto čime se bavi „Pink Kisses", lečilište slomljenih srca, svojevrsni emocionalni velnes centar koji su osnovale tri ostavljene devojke.

Danas su nasmešene menadžerke, ali do pre nekoliko godina gušile su se u suzama zbog ljubavnih razočarenja. Ukratko, devojke su zbog nesrećnih iskustava odlučile ovog jula da osnuju internet stranu „Pink Kisses", svojevrsni društveni servis namenjen devojkama i ženama koji daje obećanje da će u roku od mesec dana (u težim slučajevima dva meseca) klijentkinje izvući iz emocionalne krize uz pomoć cveća, čokolade, motivacionih fraza, laskanja i susreta s životnim trenerima. Različiti tretmani

Dakle, pomenute situacije su ono čime se zaista bave Eli, Ejmi i Eni jer, kako same kažu, bolje je da platite nekome da vam buket cveća donese ispred vrata nego da ga čekate od bivšeg. Devojke otkrivaju pozadinu onoga što same nazivaju „pick-me ups": u paketima pretplate, koji koštaju od 14 do 272 dolara, „Pink Kisses" nudi gotovo svaki oblik tretmana za „lečenje srca". Tretman izgleda ovako. Najjeftiniji je „The Rebound" - tokom mesec dana primićete šutem imejla savete o tome kako da počnete ponovo posle raskida, dobićete fraze i citate iz klasičnih tekstova, aplikaciju za kompjuter pod nazivom „Kiss Him Goodbye" koja vam omogućuje da na internet postavite fotografije bivšeg i da ih zatim vidite kako gore i na kraju dobijate plakat s motivacionom porukom.

Idemo dalje

Najbolji tretman je „The Diva" koji između ostalog uključuje nekoliko susreta sa životnim trenerom, pošiljku cveća na kućnu adresu i čokoladnu bombonjeru „Better than sex" (bolje od seksa). Ali, tu nije kraj - devojke mogu da odaberu i tretman „Diva for a day" (diva na jedan dan) koji se sastoji iz profesionalnog fotografisanja koje se obavlja u kući klijentkinje u saradnji s timom iz „Pink Kissesa", a cilj je stvaranje novog izgleda koji bi i simbolično i praktično označio novi početak.

Nažalost, usluge koje se plaćaju dostupne su zasad samo u SAD. Ali, služba „Pink Kissesa" pored svega navedenog šalje i virtuelne darove kao i traži savete s blogova ljubavne tematike i iz klasičnih tekstova u toj sferi. Sve u cilju lečenja slomljenih srca. - Zbog namere da se život žena promeni, zbog toga da konačno preuzmu kontrolu nad svojim životom i sudbinom i da se podsete da su poput stvorenja iz bajke - objašnjavaju devojke osnivači stranice.

„Pink Kisses" se predstavlja kao svojevrsni virtuelni centar za emocionalnu, sentimentalnu rehabilitaciju u kome se uz puno smeha i ironije nude saveti i rešenja koji ženama pomažu da okrenu novu stranu. Srž svega možda najbolje opisuje i sam slogan stranice: „Krenuti dalje je najbolja osveta"!