Forum sajta KoZnaZna

PUTOVANJA Pasoši Vize Državljanstvo Ambasade => Sve o boravku => Temu započeo: Simon Mart 02, 2011, 01:38:24 posle podne

Naslov: Kažnjen zbog neprijavljenog boravka u Srbiji
Poruka od: Simon Mart 02, 2011, 01:38:24 posle podne
Klasičan način nepoštovanja Zakona države Srbije.

Bokija 13 proteruju do kraja nedelje u Skoplje

Izvor: blic.rs .02.mart 2011. godine

BEOGRAD - Bojan Jovanovski, javnosti poznat kao Boki 13 i učesnik nekoliko rialitija, inače državljanin Makedonije, juče je sa 10.000 dinara kažnjen zbog neprijavljenog boravka u Srbiji, a sudija za prekršaje odlučio je da u naredna tri dana on bude i deportovan iz naše zemlje.

Kako saznajemo, Jovanovskog je juče pre podne na Dedinju zaustavila patrola i zatražila njegova dokumenta. Međutim, nije imao potvrdu da je prijavio boravak u Srbiji, pa je, prema saznanjima “Blica”, odveden u Upravu za strance PU za grad Beograd u Savskoj ulici.

Kada je i u sistemu provereno da nije prijavio boravak, policija je shodno zakonu protiv njega podnela prekršajnu prijavu zbog neprijavljenog boravka u Srbiji. Sudija za prekršaje je postupio po hitnom postupku i Jovanovskog kaznio novčano, ali je doneo i odluku o deportaciji iz Srbije, i to u roku od tri dana. Shodno zakonu, Jovanovski treba da plati novčanu kaznu da bi ga zatim policija deportovala u Makedoniju. Jovanovski je inače domaćin jedne emisije na TV „Pink“.
Naslov: Odg: Kažnjen zbog neprijavljenog boravka u Srbiji
Poruka od: Admin Mart 03, 2011, 02:21:00 posle podne
Citat
zbog neprijavljenog boravka u Srbiji
Klasično kršenje Zakona.

Međutim karakteristično je i ovo:
Citat
Jovanovski je inače domaćin jedne emisije na TV „Pink“.
Rad na crno! I to na jednoj televiziji koja ima nacionalnu frekvenciju!?
Tu ima mesta da sudija pozove i odgovorno lice iz RTV "Pink" i primeni Zakon.