Forum sajta KoZnaZna

PUTOVANJA Pasoši Vize Državljanstvo Ambasade => Vizni režim Srbije i sveta prema Srbiji => Amerika => Temu započeo: Simon Decembar 15, 2009, 08:51:40 posle podne

Naslov: US Immigration Assessment Form for Individual
Poruka od: Simon Decembar 15, 2009, 08:51:40 posle podne
Sajt: http://www.workpermit.com/us/employee_form.htm (http://www.workpermit.com/us/employee_form.htm)

US-GreenCard je vrlo koristan sajt za sve koji zele da svoj zivot nastave u USA, a narocito za one koji to zele da ostvare ucescem u lutriji ("diversity visa lottery" ili "US green card lottery") u kojoj je nagrada amercika zelena karta (stalna viza). Na ovom sajtu mozete proveriti da li ispunjavate uslove za ucesce u izvlacenju za zelenu kartu, a mozete i na licu mesta popuniti prijavu i zatim je odstampati (tako cete biti sigurni da je Vasa prijava potpuno ispravna). Mozete proveriti i kakve su Vam mogucnosti za rad u US, studiranje, investiranje i sl. Vrlo koristan je forum na kome mozete postavljati razna pitanja, a posebno korisno je to sto jedan deo foruma posecuju njihovi advokati (strucni u ovoj oblasti) i odgovaraju na pitanja posetilaca.

http://www.workpermit.com/us/green_card_lottery/qualify.html (http://www.workpermit.com/us/green_card_lottery/qualify.html)