SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE AMBASADE SRBIJE DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA
SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE AMBASADE SRBIJE DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA

Autor Tema: ER SRBIJA: NOV NAČIN ČEKIRANJA  (Pročitano 1033 puta)

Van mreže Simon

  • Global Moderator
  • *****
  • Poruke: 706
  • Karma: +2/-0
ER SRBIJA: NOV NAČIN ČEKIRANJA
« poslato: Februar 18, 2014, 11:47:00 pre podne »
Er Srbija će 25. februara preći sa "Gaetan" sistema za prijavljivanje putnika na savremeni sistem "SabreSonic Check-in" na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla"

Izvor: Tanjug

Foto: Simon - KoZnaZna.com

"Prelazak na novi sistem će Er Srbiji omogućiti bolje uslove za pružanje usluga putnicima na beogradskom aerodromu, modernizovati postupak prihvata i otpreme putnika i obezbediti veću funkcionalnost prijavljivanja putnika", rekao je generalni direktor Er Srbije, Dane Kondić.

Kako je dodao, samim tim će obezbediti noviji i efikasniji sistem prijavljivanja putnika na matičnom aerodromu, saopšteno je iz te aviokompanije.

Nov način čekiranja putnika počeće 25. februara na letu za London u 10.40 sati, a završetak prelaska se očekuje 27. februara.

Er Srbija je pozvala putnike koji budu putovali iz Beograda u periodu od 25. do 27. februara da dođu na aerodrom najmanje tri sata pre predviđenog vremena poletanja i ponesu odštampanu potvrdu rezervacije, odnosno putni "itinerer".

Da bi se adekvatno pripremila za prelazak na novi sistem Er Srbija je na vreme obezbedila obuku za novi "SabreSonic Check-in" sistem za više od 100 zaposlenih i preduzima niz koraka kako bi obezbedila nesmetano unapređenje sistema.

Tim od 30 stručnjaka za promenu sistema došao je iz partnerske aviokompanije Etihad ervejz u Beograd, kao i četvoročlani stručni tim iz kompanije Sabre.

Er Srbija je osnovana 26. oktobra 2013. kao nacionalna aviokompanija Srbije. Aviokompanija trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih i četiri turboelisna aviona.