SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE KONZULATI DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA
SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE KONZULATI DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA

Autor Tema: Rezervacija karata i registracija putnika putem interneta  (Pročitano 3164 puta)

Van mreže Goca

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 306
  • Karma: +5/-0
    • KoZnaZna
Rezervacija karata i registracija putnika putem interneta
« poslato: Decembar 19, 2009, 08:33:08 pre podne »
U cilju modernizacije usluga i povećanja komfora, većina avio-kompanija omogućuje uslugu rezervacije avionskih karata putem interneta, nakon čega je najčešće dovoljno da putnik na šalteru za registraciju (check-in) pokaže putnu ispravu, kako bi dobio kupon za ukrcavanje u avion (boarding pass). Rezervaciju avionske karte putem interneta neophodno je napraviti putem internet prezentacije izabrane avio-kompanije.

Veliki broj avio-kompanija, pored usluge rezervacije avionske karte putem interneta, omogućuje putnicima i uslugu registracije za let putem interneta. Registracija za let putem interneta omogućuje putnicima mnogo veći komfor prilikom putovanja. Dokumenta koja su Vam neophodna za registraciju na let putem interneta su identična kao i kada se registrujete na šalteru, a u mogućnosti ste da, shodno klasi putovanja, od kuće birate mesto u avionu. Sve neophodne dodatne informacije u vezi sa mogućnosti registracije na let možete dobiti na internet prezentaciji izabrane avio-kompanije, putem koje se i vrši registracija za let putem interneta.

JP Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd učinio je sve kako bi avio-kompanijama pružio asistenciju za usluge prijema putnika sa elektronskim kartama i registraciju na let putem interneta. Sve neophodne dodatne informacije u vezi sa mogućnošću prijema putnika sa elektronskim kartama i registraciju na let putem interneta potrazite u izabranoj avio-kompaniji.