SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE AMBASADE SRBIJE DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA
SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE AMBASADE SRBIJE DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA

Autor Tema: Er Srbija prodala 24 leta za Njujork  (Pročitano 1103 puta)

Van mreže Simon

  • Global Moderator
  • *****
  • Poruke: 706
  • Karma: +2/-0
Er Srbija prodala 24 leta za Njujork
« poslato: Maj 27, 2016, 05:30:39 posle podne »
Prvi let "Er Srbije" za Ameriku zakazan je za 23. jun, a karte su rasprodate, ne samo za taj, već za ukupno 24 leta, a leteće se pet puta nedeljno, javlja RTS.

Izvor: B92Kako navodi RTS, samo ovog meseca prodato je 1.000 karata za letove do Njujorka, a ukupno je prodato više od 12.000 karata.
Oni koji prodaju karte – agenti, kažu da je veliki uspeh za tek najavljenu liniju prodati unapred toliko karata. Ako znamo da je prosečan broj putnika u avionu "erbas A330" oko 250, to znači da su 24 leta za Njujork već rasprodata.
"Glavni oslonac prodaje je promotivna cena karte koja svim taksama iznosi 440 evra, u punoj sezoni cena je 680 evra", kaže agent prodaje karata Igor Vranješević.
Drugi važan činilac prodaje je usluga koja će u "Er Srbiji" biti mnogo bogatija nego kod konkurencije.
Promovisaće se domaći brendovi našeg keteringa, komfor u putničkoj kabini je veći, a tu je i mogućnost povezanih letova sa ostalim delovima Amerike.
"'Er Srbija' je zamajac privrede u regionu. Ona je prva kompanija koja je pokazala da se boljom uslugom i sa više rada može boriti i sustići konkurencija", kaže predsednik Privredne komore Srbije Mrako Čadež.
Trenutno se avion A330 nalazi na velikom remontu kokpita. Radi se potpuno novi enterijer. Najavljeno je da će u letelicu biti uveden i internet, koji će putnicima biti dostupan tokom čitavog leta.