SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE AMBASADE SRBIJE DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA
SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE AMBASADE SRBIJE DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA

Autor Tema: Wizz air pokrenuo sajt za mobilne uređanje  (Pročitano 1130 puta)

Van mreže Simon

  • Global Moderator
  • *****
  • Poruke: 706
  • Karma: +2/-0
Wizz air pokrenuo sajt za mobilne uređanje
« poslato: Jun 04, 2015, 02:55:33 posle podne »
Niskotarifna avio kompanija Wizz air najavila je da je pokrenula novi sajt za mobilne uređaje kao dodatak na postojeći kompanijski internet sajt i Apple i Android aplikacije

Izvor: NovostiNiskotarifna avio kompanija Wizz air najavila je da je pokrenula novi sajt za mobilne uređaje kao dodatak na postojeći kompanijski internet sajt i Apple i Android aplikacije.

"Naša studija je pokazala porast korišćenja mobilnih uređaja od strane naših klijenata za pretrage i rezervisanje letova Wizz air-a, a naš novi sajt za mobilne uređaje će im to omogućiti na još jednostavniji način", rekao je šef marketinga i brenda kompanije, Johan Ajdhagen.

Prema njegovim rečima, prva verzija je usmerena na uobičajene rezervacione zahteve, a u narednim nedeljama biće dodata i mogućnost čekiranja i kupovine dodatnih usluga.

Mobilni sajt m.wizzair.com je pokrenut u ponedeljak i pristupa mu se preko web pretraživača na mobilnim uređajima.

Iako većina korisnika upotrebljava aplikacije Wizz air-a za iOS i Android platforme, manji broj njih koristi i web pretraživače na mobilnim uređajima i sada im je omogućen optimizovan sajt. Sajt će biti dostupan na osam jezika, saopštila je ta kompanija.