Forum sajta KoZnaZna

PUTOVANJA Pasoši Vize Državljanstvo Ambasade => Informacije i saveti za putovanje, školovanje... => Avionom => Temu započeo: dragan Avgust 20, 2016, 08:34:36 posle podne

Naslov: Niš dobio petu avio liniju - Viz er leti do Dizeldorfa
Poruka od: dragan Avgust 20, 2016, 08:34:36 posle podne
Aerodrom "Konstantin Veliki" u Nišu dobio je još jednu, petu po redu, redovnu liniju i to nemačkog grada Dizeldorfa

Izvor: Novosti

(http://www.koznazna.com/dokumenta/slike/wizz-air.jpg)
Wizz air

Aerodrom "Konstantin Veliki" u Nišu dobio je danas još jednu, petu po redu, redovnu liniju i to nemačkog grada Dizeldorfa.

Na svih pet relacija koje Niš povezuju sa svetom saobraćaju avioni niskobudžetne mađarske avio kompanije "Viz er" (Wizz air).

Portparol Javnog preduzeća "Aerodrom Niš" Ivanka Stanisavljević podsetila je da "Viz er" već leti iz Niša do Malmea, Bazela, Memingema i Ajndhovena.

"Do kraja godine aerodrom u Nišu dobiće još četiri redovne linije i to do Berlina (4. septemba), Dizeldorfa (30. oktobra), Bratislave (31. oktobra) i Milana (1. novembra). Na ovim linija leteće avioni kopmanije 'Rajan er'", istakla je za Betu Ivanka Stanisavljević.

Avion kompanije "Viz er" koji je sleteo iz Dizeldorfa na niški aerodrom dočekan je vodenim topovima, a dobrodošlicu putnicima poželeli su i predstavnici gradske vlasti i rukovodstvo JP "Aerodrom".