SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE AMBASADE SRBIJE DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA
SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE AMBASADE SRBIJE DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA

Autor Tema: "Fly Fly" Travel od Kosovske Mitrovice do Subotice  (Pročitano 1510 puta)

Van mreže Simon

  • Global Moderator
  • *****
  • Poruke: 706
  • Karma: +2/-0
"Fly Fly" Travel od Kosovske Mitrovice do Subotice
« poslato: Decembar 25, 2016, 03:11:36 posle podne »
Samo nekoliko dana nakon otvaranja u Subotici usledilo je otvaranje predstavništva u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Novosti

Fly Fly

Nakon otvaranja poslovnice na krajnjem severu Srbije u Subotici, kompanija "Fly Fly" Travel proširila je svoju mrežu i na krajnjem jugu zemlje – Kosovskoj Mitrovici.
U prisustvu velikog broja medija i zvaničnika poslovnicu je svečano otvorio predsednik opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandar Spirić.

"Fly Fly" Travel je osnovan je 2009. god. i predstavlja jednog od lidera u oblasti prodaje avio karata i turističkih aranžmana u regionu. Za samo sedam godina poslovanja pored mreže poslovnica u celoj Srbiji kompanija širi svoje poslovanje na ostatak regiona i Evropske unije. Naime, kompanija svoja predstavništva ima i u Podgorici, Rijeci, Beču, Ljubljani i Istanbulu a uskoro se očekuje otvaranje poslovnice i u Sarajevu.

Potvrdu uspeha predstavljaju i brojne nagrade za najbolju turističku agenciju u proteklom periodu: "Brand Leader Award", "Biznis Partner", "Turističko srce" i brojne druge.
Stabilnim i uspešnim poslovanjem kompanija želi da doprinese svim krajevima Srbije a pogotovo krajnjem jugu, Kosovu I Metohiji. Tim povodom obratio se i predsednik opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić

„Otvaranje ekspoziture kompanije "Fly Fly" travel podiže turistički potencijal Kosovske Mitrovice, a građanima drugih delova Srbije otvara se mogućnost da obiđu – ne samo Kosovsku Mitrovicu, već i ostale turističke destinacije na prostoru Kosova i Metohije”, naglasio je Spirić.

„U godini koja je pred nama bavićemo se otvaranjem malih i srednjih preduzeća kako bismo ublažili stopu nezaposlenosti i omogućili mladim ljudima da budu angažovani kao što je to učinjeno danas i ohrabriti ih da ostanu na ovim prostorima’’, dodao je on.

Menadžment kompanije želi da da pozitivan signal svim uspešnim kompanijama iz Srbije da bi trebale da ulažu u krajnji jug zemlje.

„Širenjem mreže poslovnica i razvojem našeg poslovanja želimo pozitivno da utičemo na razvoj tržišta i da doprinesemo razvoju receptivnog turizma. 'Fly Fly' Travel je i zastupnik za više avio kompanija u Srbiji i smatramo da baš taj resurs možemo da iskoristimo da takođe pozitivno doprinesemo razvoju domaćeg turizma”, rekao je izvršni direktor kompanije Luka Dragašević u Kosovskoj Mitrovici.

Pored osnovne delatnosti, prodaje turističkih aranžama i avio karata, kompanija izdaje i '"Fly&Travel" magazin, časopis o civilnom vazduhoplovstvu, putovanjima, turizmu, poseduje "Fly Fly" prodavnicu u kojoj se mogu kupiti modeli maketa raznih aviona, kao i "Fly Fly" Akademiju, centar za obuku kabinskog osoblja.