SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE AMBASADE SRBIJE DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA
SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE AMBASADE SRBIJE DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA

Autor Tema: Ispovest Nikol Šrezinger: Borba sa bulumijom mi je uništila karijeru  (Pročitano 1978 puta)

Van mreže Goca

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 307
  • Karma: +5/-0
    • KoZnaZna
Ispovest Nikol Šrezinger: Borba sa bulumijom mi je uništila karijeru
« poslato: Jul 02, 2014, 04:39:11 posle podne »
Jedna od najpoželjnijih žena sveta Nikol Šrezinger progovorila je o borbi sa bulumijom, opisavši taj period kao mračan, i najgori u njenom životu.

Izvor: Blic.rs

Foto: Kurir

- Bulumija je tako strašna i parališuća bolest, bilo je to veoma mračno vreme za mene. To je jedan od razloga zbog kojeg saosećam sa ljudima koji se bore sa unutrašnjim demonima. Vrlo brzo oni počnu da kontrolišu vaš život - počinje Nikol svoju ispovest za magazin "Kosmopoliten".
 
Pevačica je objasnila koliko je poremećaj u ishrani izazvan bulumijom počeo da utiče na njen život, a naraočito karijeru:
 
- Bulumija je toliko počela da utiče na moj život, da sam počela da gubim glas, nisam mogla da pevam, a sve to se dešavalo u trenutku dok sam gradila karijeru u "The Pussycat Dolls". U jednom trenutku se desilo da me je menadžer pronašao na podu onesvešćenu - ispričala je ova lepotica.
 
Problem koji je Nikol imala u ishrani krila je od članica grupe, sav stres sa kojim se tada kao glavni vokal, nosila, uticao je na lošu atmosferu i krah grupe.

Bulimija je patološka potreba za hranom, nekontrolisana proždrljivost, praćena osećanjem nezasite gladi. To je poremećaj u ishrani kod koga se patološki ekscesivan apetit smenjuje sa epizodama pražnjenja – samoizazvane mučnine laksativima, pilulama za dijetu i sl. Bulimija obično počinje kao vrsta dijete. Podtipovi uključuju bulimiju sa ili bez pražnjenja ili druga neprilagođena kompulzivna ponašanja.

« Poslednja izmena: Jul 02, 2014, 04:41:11 posle podne od strane Goca »