Forum sajta KoZnaZna

PUTOVANJA Pasoši Vize Državljanstvo Ambasade => Informacije i saveti za putovanje, školovanje... => Temu započeo: Simon Jul 01, 2016, 09:57:55 pre podne

Naslov: Ako vam je san Australija - požurite, prijavite se
Poruka od: Simon Jul 01, 2016, 09:57:55 pre podne
Građani kojima je san da žive u Australiji imaju novu priliku da zatraže vizu i zaposle se u toj zemlji, jer je objavljena lista zanimanja koja su tamo tražena.

Izvor: B92

(http://insideevs.com/wp-content/uploads/2013/05/Australia-Kangaroo.jpg)

Australijsko Ministarstvo za imigraciju i graničnu zaštitu izdalo je novu listu zanimanja koja su im deficitarna u ovoj godini, ali se računa da ih neće biti dovoljno ni u idućoj. Dokument će na snagu stupiti 1. jula i odnosi se na osobe koje će se prijaviti za dobijanje australijske vize.

U toj su grupi i radne vize: stalna boravišna viza za stručne radnike, radna viza u trajanju od četiri godine s mogućnošću apliciranja za trajnu vizu i privremena viza za diplomce. Među poželjnim zanimanjima su nastavnici, veterinari, inženjeri poljoprivrede.

Među zanimanjima koje se traže su menadžeri projekta, industrijski inženjeri, inženjeri poljoprivrede, biomedicinski inženjeri, nautički arhitekti, šumari, veterinari, nastavnici, pedijatri, reumatolozi, fizijatri, hirurzi, medicinske sestre, zidari, stolari, električari, socijalni radnici, psihoterapeuti.

Detalje o traženim zanimanjima i vizama možete pročitati OVDE (http://gettingdownunder.com/sol-2016-17)
Naslov: Odg: Ako vam je san Australija - požurite, prijavite se
Poruka od: Nefertiti10 Jul 27, 2016, 01:59:17 posle podne
vazi li ovo jos