SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE KONZULATI DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA
SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE KONZULATI DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA

Autor Tema: Porto Montenegro i hotel Regent traže preko 250 sezonskih radnika  (Pročitano 920 puta)

Van mreže Simon

  • Global Moderator
  • *****
  • Poruke: 693
  • Karma: +2/-0
Porto Montenegro i hotel Regent traže preko 250 sezonskih radnika
« poslato: Mart 06, 2020, 03:24:10 posle podne »
Kandidati imaju priliku da apliciraju na raspoložive pozicije u sektorima: marine, recepcija, operative, obezbeđenje, maloprodaja, bazena Jahting kluba, transport & logistika, kao i na pozicije u okviru hotela Regent.

Izvor: Vijesti

Porto Montenegro-Foto:Wikipedia

Porto Montenegro organizuje 9. Dan otvorenih vrata - sajam sezonskog zapošljavanja, u petak, 13. marta, u neformalnom i jedinstvenom ambijentu Blue Room-a (ulaz sa glavne kapije Porto Montenegra),  od 10:00 do 17:00h. 

Porto Montenegro i hotel Regent traže preko 250 sezonskih radnika, a Sajam zapošljavanja je pre svega namenjen kandidatima koji žele da istraže različite mogućnosti za zaposlenje na pozicijama sezonskog karaktera, i na licu mesta obave 1-na-1 intervjue. 

Kandidati imaju priliku da apliciraju na raspoložive pozicije u sektorima: marine,  recepcija, operative, obezbeđenje, maloprodaja, bazena Jahting kluba, transport & logistika, kao i na pozicije u okviru hotela Regent.

Dobrodošli ste i vi koji niste u potrazi isključivo za sezonskim angažovanjem, već vidite priliku za početak ili nastavak svoje karijere u internacionalnom okruženju projekta Porto Montenegro.

Biće nam zadovoljstvo da razgovaramo o vašem interesovanju i karijernim mogućnostima u okviru naše kompanije, istakla je menadžerka za ljudske resurse Porto Montenegra Sandra Kapičić. 

Tokom šest sezona zapošljavanja, hotel Regent je izgradio reputaciju pouzdanog poslodavca koji brine o svojim zaposlenima i ulaže u njihov rast i razvoj. I ove godine tražimo kolege koji će nam pomoći da tokom sezone goste sa svih meridijana sveta dočekamo u duhu crnogorskog gostoprimstva i međunarodnih standarda luksuznog hotelijerstva. Mi znamo da je ovo moguće samo kada imamo kvalitetan i pozitivan radni ambijent i dobre međuljudske odnose, dodala je direktorka za ljudske resurse hotela Regent Žana Zeković. 

Osim intervjua, na sajmu će svi kandidati imati priliku da besplatno posete podmornicu Heroj u pratnji vodiča, isprobaju neke od Porto Montenegro akitvnosti na otvorenom i uživaju u ambijentu ispred Blue Room-a.

Takođe, direktno od zaposlenih PM-a imaće prilike da saznaju više o radu na ovom projektu, ili dobiju korisne karijerne savete od HR menadžerki.