SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE KONZULATI DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA
SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE KONZULATI DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA

Autor Tema: Šta žene stvarno žele?  (Pročitano 2956 puta)

Van mreže Goca

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 305
  • Karma: +5/-0
    • KoZnaZna
Šta žene stvarno žele?
« poslato: Avgust 12, 2010, 05:27:14 posle podne »
Pitanje za milion dolara, šta žene žele? Dajemo vam listu 30 stvari koje bi im najviše prijale, a koje i nisu tako neostvarive i koje će vam garantovati bolji život uz vašu lepšu polovinu.

Izvor: B92.net - Foto: images.askmen.com

1. Dijetalni hleb sa belim lukom, bri i trifle sa niskom sadržinom masti(turski kolač sa džemom i vinom)
2. Čista radna površina u kuhinji, bez ostataka sosova, nečega što liči na luk i ko zna čega još što je nemoguće skinuti bez rukavica i teških sredstava za odmašćivanje, a verovatno stoji tu još od roštilja koji ste pravili prošlog vikenda.
3. Mikrotalasna bez neidentifikovanih fleka, boja i oblika koje ne liče ni na šta jestivo.
4. Da ih druga polovina ne pita gde su mu ključevi/naočare/novčanik/kravata/čarape... svakog, ali svakog jutra.
5. Da na odmoru mogu ukupno pročitati barem jednu celu laganu knjigu bez da ih dete pita gde su mu naočare za ronjenje svakih 5 minuta.
6. Krevet sa čistom, mirišljavom posteljinom, prekrivačem, „pufnastim“ jastucima koji se često menjaju uz pomoć partnera. Što pre muškarci shvate koliko je ženama bitno da asistiraju u ovome, tim pre će žena želeti da provodi više vremena u krevetu, i osećaće se željenom, voljenom, poštovanom...
7. Bikini koji nam izdužuje noge, ravna stomak, podiže dekolte, zateže guzu u kome se osećamo kao Megan Foks.
8. Zidara na koga mogu da se oslone, koji čita misli, koji očisti prašinu nakon posla, ispira svoju šolju kafe, ne češe svoje međunožje dok razgovara i sve obavlja na vreme.
9. Da samo ponekad mogu da zvižde kao muškarci, sa sve prstima među usnama. Ali samo ponekad, kada je potrebno.

10. Duga, topla kupka i skroz usamljena nužda. Znači, bez kucanja na vrata dok leže pod vodom, bez upadanja dok se brišu i kritičkog ispitivanja malo dužih dlačica na zadnjem delu butina kada pređu 35.

11. Domaća večera kada je na njega red da kuva, bez hrane za poneti koja i dalje znači da se mora prati i ribati posuđe, a to on nikada ne radi.

12. Bez podizanja obrva muških kolega kada je hitno da se pokupi bolesno dete iz škole. Jednom će to biti njihovo dete i onda će oni morati da „skoknu“ po njega, tako da, malo razumevanja.

13. Da je moguće diviti se apolonskom telu mladića koji služi kafu bez osećaja krivice kada shvate da su ga baš one čuvale pre 15 godina.

14. Da je moguće razgovatati sa muževima bez takmičenja sa njihovim najboljim prijateljima mobilnim telefonom i laptopom jer to baš ide na.

15. Fina, lagana drama subotom uveče a ne utakmica od životnog značaja za čije su aktere čule samo jer su čitale neke užasne stare novine u redu za stomatologa.

16. Da ih ne gledaju kao „istrošenu robu“. Ako one imaju razumevanje za prosedu ili sedu kosu i grudi koje se opuštaju, mole za malo razumevanja i sa muške strane.

17. Da odvezu auto u garažu bez straha da će biti opljačkane, da čovek koji proverava gas u kući uđe bez pitanja o tome da li je suprug kod kuće, i da razgovaraju sa ljudima „oči u oči“ a ne„oči u grudi“.

18. Kada su muškarci zaduženi za decu, ona moraju biti u krevetu kada se ona vrati, veš osušen i složen, mašina za posuđe ispražnjena i kutija sa sladoledom da bude vraćena u frižider.

19. Kupatilo sa suvim, složenim peškirima i lavabo bez fleka od paste za zube.

20. Da deca sa osmehom odlaze na spavanje, da budu poslušna, zahvalna i puna ljubavi. Pa pročitale su previše knjiga za uspešno roditeljstvo, šta još mogu da urade?

21. Prijatna iznenađenja- flaša onog divnom šampanjca sa medenog meseca, prazna korpa za prljav veš, celovečernje posedovanje daljinskog upravljača. Barem jedno veče po njihovoj želji u celom mesečevom ciklusu.

22. Da muškarci bar poštuju to da mama razmišlja o tome ko nema novac za autobus, ko šta očekuje da jede, čiji je domaći zadatak urađen. Bar nekad neka o tome misle muškarci.

23. Da im se muškarci ne „lepe“ za zadnji deo kola. One to rade upravo da muškarce sa viškom testosterona podsete da one uvek voze u dozvoljenim ograničenjima, da se i tada zna ko je ispred i da će sve uraditi da tak i ostane.

24. Da garderoba nije prošlogodišnja, demode, ofucana i neprilagođena. Sve da odgovara uvek i svuda.

25. Jedan dan bez hranjenja mačke, seckanja kupusa za zeca, sipanja hrane u akvarijum i šetanja psa. Kućni ljubimci su porodični ljubimci, ne pripadaju samo ženskom delu porodice.

26. Seks koji ima smisla, uz sveće, razgovor, maženje i poljupce. A može i „brzinski“ ako se ujutru ranije ustaje.

27. Da imaju svog ličnog asistenta koji radi 24/7 ali ne mora biti plaćen. To je ono što muškarci zovu savršenom ženom.

28. Otac koji će animirati svoju decu a da to ne bude trka kroz prodavnicu igračaka koja mora što kraće da traje.

29. Ljubav koja će zauvek ostati slepa kada su u pidžami bez šminke, sa puderom na korenu kose, kremom na licu i sa mirisom kreme za depilaciju iznad gornje usne.

30. Čovek sa manirima Kolina Firta, telom Rasela Kroua i novcem Sajmona Kovela. Pa dobro, mogu i da sanjaju, je li?
« Poslednja izmena: Avgust 12, 2010, 05:36:28 posle podne od strane Goca »