SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE KONZULATI DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA
SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE KONZULATI DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA

Autor Tema: Prostitutke u Amsterdamu - gde i kako  (Pročitano 2400 puta)

Van mreže dragan

  • Full Member
  • ***
  • Poruke: 200
  • Karma: +4/-0
Prostitutke u Amsterdamu - gde i kako
« poslato: Jun 20, 2012, 02:44:05 posle podne »
Kada mušterija uđe, devojka ugovara posao i navlači zavesu. Vrlo je važno da već u startu eksplicitno kažete kakav seks imate na umu, kako biste utvrdili konačnu cenu.

Izvor: B92
Autor: Nevena Kukoljac


Devojke poziraju i pohotno vas posmatraju iz crvenih izloga, love vas pogledom, oblizuju se i pokazuju obline ispod potparenog donjeg veša.

Amsterdam je prestonica tolerancije i transparentnosti. Kuće tradicionalno imaju velike prozore, uglavnom bez zavesa, ništa nije tabu i malo šta se krije od prolaznika. Tako je i u Crvenoj četvrti - ponovo veliki prozori, a umesto zavesa polugole žene.

Kao što postoji neformalni izraz kroegenlopen (srp. kruhenlopen) u značenju obilaziti kafane jednu pa drugu i tako redom, tako postoji i izraz hoerenlopen (srp. hurenlopen) ili bukvalno - ići od jedne do druge kurve.

Za one koji upražnjavaju ovaj vid zabave postoji forum www.hookers.nl gde prvo birate grad, a zatim čitate postove onih koji su seks sa ovakvim devojkama već iskusili.

Teme se redovno ažuriraju, a organizovane su po imenima prostitutki, pa tako ako izaberete grad Amsterdam, pojaviće vam se ogromna lista topika koji izgledaju otprilike ovako: De Pijp, Ruysdaelkade 133 lks, Angela (Pol), (uitstekend). To bi značilo: kvart Pijp, ulica Ruysdaelkade 133, prozor levo, Angela iz Poljske, odlična.

A ukoliko pohvatate i savladate osnovni seks-vokabular, pročitaćete detaljne opise onoga što se dešava iza prozora.

A šta se dešava iza prozora?
Dakle, nakon što mušterija uđe, devojka ugovara posao i navlači zavesu. Vrlo je važno da već u startu eksplicitno kažete kakav seks imate na umu, kako biste utvrdili konačnu cenu.

Najklasičnija usluga košta samo 50 €, poznata je kao suck and fuck i traje 15-20 minuta. Nakon ovog relativno kratkog vremena provedenog sa verziranim devojkama, nećete znati kako se zovete. Tako bar priča redovna klijantela.

Devojka vas baca na krevet, započinje predigru koristeći klasične seksi trikove, masira vas svojim (često) silikonskim grudima u body-to-body pozi, prvo niz leđa, a onda po stomaku, pažljivo grabi vaš penis, gura ga među grudi, lagano ga mulja prstima i navlači kondom. Narednih 5 minuta rezervisano je za oralni seks.

Nakon što je postigla ono što ste oboje želeli, zove vas da prodrete u nju. Sledi nekoliko različitih poza, prvo je ona gore i nudi vam da birate koji deo tela da uperi ka vašoj glavi, zatim animalna doggy poza i na kraju misonarska.

Devojke vrlo dobro znaju šta vodi do vrhunca. Seks je praćen dahtanjem, što ukoliko naletite na pravu Holanđanku može biti dodatno seksi ako vam uz to prospe neku holandksu grlenu reč.

I... 15 minuta je iscurelo, svojim usnama svlači kondom i počinje pripreme za novu mušteriju. Pojedine devojke upražnjavaju oralni seks bez kondoma, ali o tome više na forumu.

To bi bilo sve što možete da očekujete za pomenutih 50 €. Ukoliko želite da devojka bude komplet gola, verovatno ćete morati dodatno da platite. Većina prostitutki bojkotuje ljubljenje sa jezikom, pa ukoliko baš to želite, morate joj reći pre nego što započnete.

I naravno, možete sa njom provesti i više od 15 minuta, ali za to ne dobijate nikakav popust. Narednih 15-20 minuta je dodatnih 50 €, a sat vremena oko 150 €.

Ako želite nešto nesvakidašnje, važno je da to unapred kažete. Na primer, ukoliko želite striptiz, pitajte je već u startu da li će to da vam obezbedi i koliko će naplatiti, ili ukoliko želite seksi igračke, ona će verovatno pristati uz ekstra novac, a ako razmišljate o analnom seksu, to teško da ćete dobiti. Lizanje njenih bradavica doplatićete 20 €.

Seks sa dve devojke istovremeno takođe je opcija.

Prostitutka je zakupac, ona iznajmljuje prozor + radni prostor na određeno vreme, najčešće na dan ili pola dana. Ona vabi mušterije, utvrđuje cenu i sama definiše šta joj je u opisu radnog mesta.

Za radni prostor plaća od 100-150 €, a uspešne prostitutke koje imaju dosta posla, naprave dnevni pazar i do 600 €.

Devojke su seksi, uglavnom belopute, evropskog porekla, ali ima i crnkinja i Azijatkinja. Predstavljaju se pod pseudonimom i često će vas slagati odakle dolaze.

Kako je sve počelo?
U Holandiji je otvorena kupovina seksualnih usluga počela još 1815.

Ovaj oblik prostitucije nastao je tolerisanjem 'tihe' prostitucije u staroj Crvenoj četvrti oko crkve Oude kerk (Holanđani je zovu ružičasta četvrt - Rosse buurt, a zvanični naziv je Red light district).

Na samom početku, zavese su bile potpuno navučene, ali vremenom, što je seksualni moral sve više jenjavao, to su zavese sve više otvarane.

Nakon što su zavese skroz uklonjene, usledilo je otkrivanje na polju odeće koju su prostitutke nosile. Danas su zavese navučene jedino u slučaju da je unutra mušterija.

Legalizacijom prostitucije smanjena je viktimizacija prostitutki i stopa kriminala, kao i stopa HIV-a i seksualno prenosivih bolesti među seksualnim radnicama i njihovom klijentelom.


Van mreže dragan

  • Full Member
  • ***
  • Poruke: 200
  • Karma: +4/-0
Odg: Prostitutke u Amsterdamu - gde i kako
« Odgovor #1 poslato: Jun 20, 2012, 02:51:03 posle podne »
Prostitutke u Amsterdamu - gde i kako (2)

Seks šou uživo - Na početku ćete gledati vaginalne kontrakcije, zatim muški striptiz, lezbejsko izvođenje poze 69, i najzad veliki finale: pravi sex.

Izvor: b92.net


U Amsterdamu postoje tri zasebna dela grada gde vlada Raamprostitutie (prozorska prostitucija)

Najveća i najpopularnija je De Wallen ili de walletjes, a obuhvata sledeće ulice: Barndesteeg, Bethlhemsteeg, Bloedstraat, Dollebegijnensteeg, Enge Kerksteeg, Goldbergersteeg, Gordijnensteeg, Molensteeg, Monnikenstraat, Oudekerksplein, Oudekennissteeg, Oudezijds Achterburgwal, Oudezijds Voorburgwal, Sint Annendwarsstraat, Sint Annenstraat, Stoofsteeg i Trompettersteeg.

Druga obalst je Singel sa ulicom Oude Nieuwstraat, a treća i najmanja je u kvartu Pijp (srp. Pejp) u ulici Ruysdaelkade.

Od 2006. u Crvenoj četvrti se jednom godišnje organizuje otvoreni dan. Tako su 31. marta 2007. iza prozora po pri put stajali muškarci u ulozi seksualnih radnika.

Iste godine na trgu pre crkve Oude kerk postavljena je mala bronzana figura sa predstavom prostitutke koja stoji na vratima čekajući potencijalnu mušteriju. Ispod statue stoji natpis "Poštujte seksualne radnike širom sveta."

Koje seksualne institucije još postoje?
Real live sex show - očekujte bukvalno ono što na šljaštećim reklamama piše: pravi sex uživo!

Na početku ćete gledati vaginalne kontrakcije, zatim muški striptiz, lezbejsko izvođenje poze 69, i najzad veliki finale: pravi sex. Na uređeni podijum stupaju atraktivni tip i devojka, počinje predigra, sledi 3/4 erekcija i seks tu pred vašim očima. Tvitujte o tome!

Najbolji live performans u Red Light district-u je u noćnom klubu Casa Rosso (Oudezijds Achterburgwal 106-108, tel: +31 20 627 89 54) ili kako ga popularno zovu erotski teatar sa 5 zvezdica. Opcija su karte od 30 € bez pića i one od 45 € sa 4 pića. Klub radi svih 7 dana u nedelji.

Nemojte se iznenaditi kad shvatite da trećinu publike čine žene.

Na početku svakog sata počinje nova sesija performansa, ali svaki put manje-više istih, tako da nema potrebe sedeti celu noć. Između činova je pauza od samo nekoliko minuta za vreme kojih dolazi do izražaja uigrana koreografska veština učesnika.

U blizini je famozni Bananenbar (Oudezijds Achterburgwal 37; tel: +31 20 622 46 70). Fiksna tarifa je 45 € po osobi i obuhvata ulaznicu i boravak od sat vremena u baru, kao i sva pića koja možete da popijete za tih sat vremena.

Naručena pića će vam doneti učesnice performansa bilo da sedite na gornjem ili donjem nivou. Obično 4 devojke u toplesu rade na svakom spratu i izvode erotske trikove sa bananama sedeći na barskim stolicama.

Ukoliko želite posebne trikove, uvežbane devojke će vas koštati i do 50 €. Trikove izvode sa olovkama, uljima, vibratorima i naravno bananama koje na zahtev posetilaca stavljaju u usta ili vagine. Najbrojniji gosti su heteroseksualci.

Striptiz klub
Neverovatno, ali u Amsterdamu postoji samo jedan striptiz bar - La Vie en Prost. Prigušeno svetlo i dve gole devojke koje se uvijaju oko svoje ose, stvoriće utisak kao da ste filmu Kventina Tarantina. Devojke su prilično atraktivne, ali ne očekujte nikakav luksuz (pod tim podrazumevamo i naslone na stolicama). Ulaz je 5 €, individualni performans 10 €.

Sex Shop
Zavirite u seks šopove i njihove tradicionalne seksi artikle. Absolute Danny je jedan od najboljih (Oudezijds Achterburgwal 78; tel: +31 20 421 09 15), a nalazi se u vlasništvu žene. Ovde ćete naći gumene, providne i kožne korsete i donji veš, knjige, najrazličitije vibratore...

Muzej erotike
Za kraj ostavite posetu Muzeju erotike (Oudezijds Achterburgwal 54) koji mnogo obećava, ali malo daje. Smešten je na 5 spratova, a na ulazu je model devojke koja vozi bicikl i pritom se seksualno zadovoljava.

Najveća atrakcija je TV-soba dizajnirana kao pećina sa stolicama u obliku pečurke i zidovima oblepljenim crtnim junacima sa prenaglašenim penisima. U sobi se konstantno vrte crtaći, uglavnom Diznijeve bajke, čisto erotskog sadržaja.

U muzeju su i crteži Džona Lenona koje je na venčanju dao svojoj ženi Joko Ono. Ostatak čine nimalo nesvakidašnje slike i figure sa prikazima seksa. Ulaz je 5 €.