SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE KONZULATI DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA
SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE KONZULATI DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA

Autor Tema: Nema interesovanja za putovanja na Tajland  (Pročitano 1238 puta)

Van mreže Simon

  • Global Moderator
  • *****
  • Poruke: 688
  • Karma: +2/-0
Nema interesovanja za putovanja na Tajland
« poslato: Decembar 04, 2013, 09:32:53 pre podne »
Zbog nestabilne političke situacije na Tajlandu trenutno nema većeg interesovanja za putovanja na tu destinaciju

Tanjug | 04. decembar 2013


Foto: todayonline.com

Novogodišnji turistički aranžmani za Tajland obično su jedni od najpopularnijih, ali zbog nestabilne političke situacije u toj zemlji trenutno nema većeg interesovanja za putovanja na tu destinaciju, rekao je za Tanjug direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija (YUTA), Aleksandar Seničić.

"Naših turista na Tajlandu trenutno nema, bar ne onih koji su organizovano otputovali preko turističkih agencija", naveo je Seničić.

Turističke agencije Ponte i Kontiki, prema njegovim rečima, trenutno u pretprodaji imaju novogodišnje aranžmane za Tunis, dok su ostale agencije odustale od ponude, jer je interesovanje kupaca malo.

Ove dve agencije su u stalnom kontaktu sa putnicima koji su ranije kupili novogodišnje aranžmane, i neće biti nikakav problem da, ukoliko to žele, promene destinaciju.

Lokalni partneri na Tajlandu su, dodao je on, potvrdili smeštaj, aviokompanije su potvrdile letove, čeka se razvoj situacije, mada ima potvrda da je situacija, kada su turisti u pitanju, za sada regularna.

Protesti na Tajlandu traju deveti dan, a preko vikenda je u sukobima poginulo najmanje troje ljudi, a 103 osobe su povređene.

Demonstranti su prošle sedmice protestovali po raznim delovima Bangkoka, prethodna dva dana su se sukobljavali s policijom, koja je upotrebila gumene metke, suzavac i vodene topove.

Nekoliko stotina demonstranata ušlo je danas u sedište vlade u Bangkoku, pošto su vlasti naložile policiji da se povuče kako bi izbegla novo nasilje.


 

SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE KONZULATI DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA