SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE AMBASADE SRBIJE DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA
SAJT VIZNI REŽIM MOJE PUTOVANJE AMBASADE AMBASADE SRBIJE DOKUMENTA, ZAKONI I PROPISI INFORMACIJE IZRADA SAJTA

Autor Tema: U susret Egzitu: Posetioci obaraju rekorde  (Pročitano 1475 puta)

Van mreže Goca

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 307
  • Karma: +5/-0
    • KoZnaZna
U susret Egzitu: Posetioci obaraju rekorde
« poslato: Jul 07, 2014, 02:52:52 posle podne »
Za „Veliku letnju Egzit avanturu“ u Novom Sadu i na plaži Jaz vlada veliko interesovanje

Izvor i Foto: Novosti.rs


NAJBOLjI muzički festival u Evropi, "Egzit", koji će se održati od 10. do 13. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi a zatim od 15. do 17. jula imati poseban nastavak na "Si dens festivalu" na budvanskoj plaži "Jaz", oborio je sve rekorde! Za dve spojene manifestacije, kako potvrđuju organizatori, prodato je više od 30.000 ulaznica koje podrazumevaju "paket aranžman" sa transferom iz Novog Sada do Budve i nazad. Ako se tome u prilog doda i podatak da je 11. juna na uvodnom, jednodnevnom festivalu "Rok et Egzit" na Petrovaradinskoj tvrđavi, na nastupu američkog benda "Kvins ov d stoun ejdž" uz podršku naših "Partibrejkersa" bilo 16.000 ljubitelja čvrstog zvuka, jasno je da interesovanje probija granice.

- Interesovanje je rekordno i jednodnevne karte će biti rasprodate do danas - otkriva pi-ar festivala Jelena Galetin. - Posebni turistički paketi koji podrazumevaju prevoz, smeštaj i ulaznicu na oba festivala koštaju 13.600 dinara. Za taj novac ljubitelji muzike imaju dodatno osmodnevno letovanje, jer je kamp na Jazu, odmah pored mora, kapaciteta više od 5.000 mesta otvoren od 14. do 22. jula, a cena je 30 evra.

"Egzit trip", segment festivala koji vodi računa o gostima, obezbedio je prevoz za sve zainteresovane koji po završetku koncerata na Petrovaradinskoj tvrđavi, 14. jula autobusima kreću na Crnogorsko primorje.


- Na plaži "Jaz" pripremljen je program po želji ljubitelja festivala. U Novom Sadu na više od 15 bina, gde su vodeće "mejn stejdž", "dens arena" i "fjužn", nastupaju Glorija Gejnor, "Pet šop bojs", Stromaj, Dejmom Alborn, "Svejd", "Hurst", "Rudimental", "Sdkrileks"...


Na jazu će biti glavna bina rezervisana za nastupe "Džemirokvaj", "Andervrld", "Egzampl lajv", Ramba Amadeusa i "Bed kopi". kao i bine za morski užitak, "rege stejdž", "latino scena" i "sajlent disko", pa će program trajati neprekidno 24 časa. Na Budvanskoj rivijeri publiku će zabavljati i Timo Mas, Rodžer Sančez, Mark Najt, Edi Templ, Huan Etkins - ističe Galetin.


KAMP I ULAZNICE
KARTE za "Egzit" od nedelje koštaju 6.990 dinara, za "Veliku letnju avanturu" 7.990 dinara, a na dan otvaranja festivala iznosiće 11.900 za Petrovaradinsku tvrđavu i 16.890 dinara za obe manifestacije. Jednodnevne ulaznice staju 2.990 dinara, a 10. jula koštaće 3.300 i 3.500 dinara. Kamp kapaciteta 5.000 mesta za goste u Novom Sadu biće upriličen kraj otvorenih bazena "Spensa", što je pet minuta šetnje do Dunava i kupališta "Štrand", odnosno, 15 minuta šetnje do Petrovaradinske tvrđave.