Kako ukloniti Renault Radio i Input Code

Kako ukloniti Renault Radio i Input Code

Ako ste izgubili bateriju ili morate zameniti svoj radio u Renault-u, morate uneti šifru. Ali prvo ćete morati da uklonite radio, dobijete serijski broj i generišete sigurnosni kod.

Uklanjanje CD radio na Renault automobilu

Da biste uklonili CD radio uređaj, potreban vam je alat za uklanjanje CD radio uređaja kao ovaj na slici.

How to: Remove the Renault Radio and the Input Code

Alat za vađenje cd radio za Reno automobile

Oni se ubacuju sa obe strane radija u 4 odgovarajuće rupe. Ovo oslobađa rezu i omogućava vam da uklonite radio.

Ukoliko nemate alat koji vam je potreban, možete pustiti mašti na volju i kao ja iskoristiti šrafove-kukice. Možete ih kupiti u bilo kojoj radnji gde se kupuje šrafovska roba. Sva četiri po malo zašrafite, nikako puno. Tek toliko da „drži“.

Kada izvadite radio, pronađite nalepnicu serijskog broja, obično desno od radija. Potražite poslednje četiri cifre serijskog broja. Zahtevani broj mora biti u obliku A123 (broj slova). Na primer, C332 je sigurnosni broj na slici ispod. Da biste generisali kod za otključavanje od ovih 4 cifre, potrebno je da koristite aplikaciju koju možete preuzeti sa Google Play.

Aplikacija se zove Radio Precode Cal For Renault i možete je skinuti sa ove adrese.

Instalirajte aplikaciju na svoj mobilni telefon. Unesite četvorocifreni broj i kliknite kako biste dobili svoj Kod za Renault vozilo.

Kod ubacite tako što najpre pritisnite na svom cd radiju tipku sa brojem 1 i ubacite prvi broj ( u mom slučaju je bio broj 2 tako da pritiskam tipku 1 dva puta). Klikom na tipku dva unostimo drugi broj koda i tako i treći i četvrti. Da bismo potvrdili kod koji smo dobili pritisnemo tipku 6 i držimo je par sekundi.

I jupiiiii, uspeli smo! Radio ponovo radi – i CD naravno.

Možete pogledati i video koji smo snimili za ovaj savet na našem YouTube Kanalu i naravno prijavite se na naš Kanal (Subscribe) ukoliko vam se sviđa ovaj savet. To bi nam značilo kako bismo nastavili sa radom. Hvala.

Simon

O Simon

Osnivač, webmaster, SEO master i web dizajner sajtova: KoZnaZna, Dijetica, Avionom, Rentiranje, EU Media Group