18 C
Belgrade
ponedeljak, 28 septembra, 2020

Kontakt

Pošaljite nam poruku ukoliko vas zanima:

- Saradnja sa nama (objavljivanje vaših članaka o putovanjima),
- Izrada web sajta, portala, foruma, web prodavnice (HTML, Drupal, WordPress, SMF),
- Optimizacija sajta – SEO,
- Postavljanje vaše reklame/banera.

Naš Email: info@koznazna.com

Email

info@koznazna.com

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00

Telefon

T: 061-6290-600

IZRADA WEB SAJTA

Najbolje sredstvo da pokažete ko ste i šta radite je WEB SAJT. Predstavite svoj biznis, kompaniju ili sposobnosti pomoću Web sajta. Dobar Web sajt je dobro predstavljanje Vašim poslovnim partnerima. Imati Web sajt danas nije luksuz – to je potreba i neminovnost. Oni koji su to na vreme shvatili danas su mnogo uspešniji od drugih.

OPTIMIZACIJA VEĆ POSTOJEĆEG SAJTA

Imate sajt ali Vas teško pronalaze i imate malo posetilaca? Onda Vam treba neko ko razume SEO. Da biste imali kvalitet potreban Vam je i SEO optimizacija. Ako Vam je loše urađen (ili uopšte nije urađen) SEO na Vašem sajtu – onda sajt i niste trebali da radite. Bez dobre SEO optimizacije ne vidi Vas ni Google, ni Bing, Yahoo….Tapkate u mestu.

INTERNET OGLAŠAVANJE

Prodajete svoje proizvode, nudite svoju uslugu, želite da znaju za vas… Za sve ovo potrebno je da se izreklamirate. Dobra reklama na dobrom mestu (dobar i posećen sajt) znači povećanje vašeg biznisa a samim tim i vašeg prihoda vremenom. Cene reklamiranja na našem sajtu su veoma popularne i moguć je zakup prostora do 3 godina unapred. Razmislite zašto nas posećuju iz preko 100 zemalja. Ukoliko biste da vas vide i na engleskom govornom području i saznaju za vas oglasite se na delu našeg sajta za englesko govorno područje. Kontaktirajte nas. Biće nam zadovoljstvo da sarađujemo i pomognemo vam.