Mladeži, položaj, značenje i sudbina

Morate pročitati

Putno osiguranje za Crnu Goru

Pred put u inostranstvo potrebno je pribaviti putno osiguranje, jer u koju god zemlju da pođete radi odmora ili...

Turistički aranžmani u inostranstvu ubuduće će se plaćati po zvaničnom srednjem kursu dinara

Prilikom isticanja cene i naplaćivanja turističkih aranžmana u inostranstvu ubuduće će se primenjivati zvanični srednji kurs dinara. To je propisano...

Nemačka usvojila novi Zakon o useljavanju koje će važiti i za radnike iz Srbije

Novi nemački zakon o useljavanju olakšaće zapošljavanje građana drugih država, čak i onih koji dolaze iz država koje nisu...
Marketing

Nijedan nije slučajno pozicioniran na telu, tvrdi naučnik Simon Vong posle 30 godina istraživanja

Dok nas lekari upozoravaju da pratimo oblik i boju mladeža, kineski astrolozi tvrde da su oni mapa naše ličnosti, ali i budućnosti.

Naučnik Simon Vong je tri decenije izučavao ovu oblast i za britanski “Dejli Mejl” sastavio “Kratak vodič za mladeže”. Prema njegovoj teoriji, nijedan se nije “zatekao” slučajno na našem telu, a evo šta njihov položaj otkriva.

Čelo

Ukoliko se mladež nalazi na sredini čela, tokom života pratiće vas problemi u komunikaciji sa autoritetima. Ako je “tačkica” na jednoj strani glave, odlučni ste i imate mnogo energije.

Kapci

Nesređeni porodični odnosi najčešće prate osobe koje imaju mladež na kapku, dok su oni kojima je ispod oka preterano emotivni i osetljivi.

Obrve

Ispod obrve je pokazatelj dobrog zdravlja, a iznad znak bogatstva i bez mnogo truda.

Uši

Ako je mladež na resici, znači da ste pravedna, ugledna i dobra osoba. U uhu označava dug život, a na vrhu ušne školjke izuzetnu inteligenciju. Mnoge uticajne ličnosti imaju mladeže na oba uha.

Obrazi

Sećate li se čuvenog mladeža Merlin Monro?! Njen osmeh je sve šarmirao, ali “čitači mladeža” su joj na osnovu njegove pozicije na pregibu obraza proricali turbulentan i nesrećan život.

Nos

Bez obzira na to da li se nalazi na vrhu ili negde na sredini, mladež na nosu ukazuje na životne probleme i težak rad.

Brada

Tvrdoglave i odlučne osobe imaju “beleg” na bradi, s tim što ova osobina može da im donese i uspeh i neuspeh, zavisno od okolnosti. Ova pozicija ukazuje i na avanturiste, koji vole putovanja i promene.

Usta

U uglu gornje usne ga imaju hedonisti, gurmani i estete. Ukoliko ga imate na donjoj, znači da će vam deca biti uspešna.

Stomak

Što je bliži pupku odnosno sredini stomaka, to je uspešniji život.

Leđa

Osobe sa mladežima na leđima imaju uspešan život, ali tek pošto savladaju brojne prepreke koje ih prate na tom putu.

Ruke

Na podlaktici mladež imaju saosećajne osobe, dok je znak bogatstva “tačkica” na mišici, između ramena i lakta. Talentovani, koji u životu postignu veliki uspeh i zarade mnogo novca, prepoznaju se i po mladežu na šaci.

Noge

Osobe izražene seksualnosti, ekstrovertne i hrabre, imaju beleg na bedrima, a na kolenima oni koji vole novac i najčešće steknu bogatstvo u životu. Rođene lidere “prati” mladež na stopalima.

Vrat

U kineskoj astrologiji vrat je veza između glave i tela, duhovnog i fizičkog, pa se veruje da beleg na tom delu prekida energiju, donosi probleme i razočaranje. Ako je na sredini vrata, osoba je plahovita i problematična.

Zadnjica

Velikodušne, humane ličnosti, koje znaju da uživaju u životu, imaju mladež na ovom delu tela.

Grudi

Beleg na grudima imaju dobre majke, dok na bradavici signalizira da će od dece da dožive veliki uspeh i radost, a njihove potomke će pratiti sreća na svim poljima.

Marketing
IzvorNovosti
Marketing

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Marketing

Vizni režim

Palau – vizni režim

Da li je potrebna viza državljanima Palau za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Nije potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Nije...

Odgovori na neka od pitanja koje biste postavili Nemačkoj ambasadi

Dobijamo mnogo Emailova sa pitanjima vezana za Nemačku na koja niste mogli ili niste uspeli da pronađete odgovore. Pa da pokušamo da vam pomognemo...

USA vize dele se na dve osnovne kategorije

USA vize dele se na dve osnovne kategorije: 1. Useljenicke (Immigrant) vize, 2. Privremene (Non-immigrant) vize Useljenicke (Immigrant) vize omogucavaju trazenje USA drzavljanstva nakon sto se ispune...

Počeo sa radom počasni Konzulat u Volosu, Grčka

U hotelu Volos Palas u Volosu, svečano je obeležen početak rada Konzulata Republike Srbije na čelu sa počasnim konzulom Simeonom Comokosom. Otvaranju Počasnog konzulata prisustvovali...

Otvoren počasni konzulat Srbije u Antaliji

U prisustvu ministara spoljnih poslova Republike Srbije i Republike Turske, Ivice Dačića i Mevluta Čavušoglua, u Antaliji je otvoren konzulat Republike Srbije na čelu...
- Advertisement -

Više članaka kao ovaj

Marketing