Objavljene fotografije Samsung Galaxy S7 prototipa

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Samo 10 dana nas deli od Samsungovog Unpacked 2016 događaja, kada će prvi put zvanično biti predstavljen novi Galaxy flegšip smartfon.

Kao što je i očekivano za uređaje takvog profila, procurele informacije i glasine se brzo pojavljuju internetom, pa smo pre par dana imali prilike da vidimo prve fotografije S7 modela sa prednje i zadnje strane, a danas imamo prilike da vidimo prototip uređaja u zlatnoj varijanti.

Nakon mnogih špekulacija o mogućih četiri različitih Galaxy S7 varijanti, Samsung se odlučio za svega dva modela, 5.1-inčni “običan” Galaxy S7 i 5.5-inčni Galaxy S7 edge.

Do sada smo imali prilike da vidimo S7 model na renderima u crnoj i sivoj varijanti, a danas imamo prilike da vidimo sliku prototipa u zlatnoj varijanti. Prošlogodišnji Galaxy flegšip je dolazio u crnoj, sivoj, zlatnoj i beloj, kao i ekskluzivnoj plavoj boji samo za S6 model, dok je S6 edge imao svoju zelenu varijantu.

Na prikazanoj fotografiji je predstavljen prototip uređaja, napravljen za proizvođače maski i za promotivne svrhe, i nije u pitanju funkcionalan telefon.

Međutim, prema velikom broju izveštaja, očekuje se da će S7 zapravo izgledati kao i prikazani prototip.

1 KOMENTAR

  1. Samsung Galaxy S7 od 11. marta u Srbiji!

    Samsung je na Svetskom kongresu mobilne tehnologije u Barseloni 21.02.2016.g. predstavio novitete u Galaxy porodici proizvoda, Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge koji će u Srbiji biti u prodaji od 11. marta.

    Novi pametni telefoni imaju napredne mogućnosti kamere, otpornost na vodu i eksternu memoriju.

    Novi Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge biće u prodaji od 11. marta u Srbiji, ali ga svi zainteresovani mogu naruciti kod operatera mobilne telefonije već od 22.02.2016.g., saopštila je kompanija.

    Pored novih Galaxy telefona, u Barseloni je predstavljena i jedinstvena kamera Gear 360, uređaj koji omogućava jednostavno snimanje i deljenje fotografija i video zapisa sa vidokrugom od 360 stepeni.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime