Objavljene fotografije Samsung Galaxy S7 prototipa

1
26
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Samo 10 dana nas deli od Samsungovog Unpacked 2016 događaja, kada će prvi put zvanično biti predstavljen novi Galaxy flegšip smartfon.

Kao što je i očekivano za uređaje takvog profila, procurele informacije i glasine se brzo pojavljuju internetom, pa smo pre par dana imali prilike da vidimo prve fotografije S7 modela sa prednje i zadnje strane, a danas imamo prilike da vidimo prototip uređaja u zlatnoj varijanti.

Nakon mnogih špekulacija o mogućih četiri različitih Galaxy S7 varijanti, Samsung se odlučio za svega dva modela, 5.1-inčni “običan” Galaxy S7 i 5.5-inčni Galaxy S7 edge.

Do sada smo imali prilike da vidimo S7 model na renderima u crnoj i sivoj varijanti, a danas imamo prilike da vidimo sliku prototipa u zlatnoj varijanti. Prošlogodišnji Galaxy flegšip je dolazio u crnoj, sivoj, zlatnoj i beloj, kao i ekskluzivnoj plavoj boji samo za S6 model, dok je S6 edge imao svoju zelenu varijantu.

Na prikazanoj fotografiji je predstavljen prototip uređaja, napravljen za proizvođače maski i za promotivne svrhe, i nije u pitanju funkcionalan telefon.

Međutim, prema velikom broju izveštaja, očekuje se da će S7 zapravo izgledati kao i prikazani prototip.

1 KOMENTAR

  1. Samsung Galaxy S7 od 11. marta u Srbiji!

    Samsung je na Svetskom kongresu mobilne tehnologije u Barseloni 21.02.2016.g. predstavio novitete u Galaxy porodici proizvoda, Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge koji će u Srbiji biti u prodaji od 11. marta.

    Novi pametni telefoni imaju napredne mogućnosti kamere, otpornost na vodu i eksternu memoriju.

    Novi Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge biće u prodaji od 11. marta u Srbiji, ali ga svi zainteresovani mogu naruciti kod operatera mobilne telefonije već od 22.02.2016.g., saopštila je kompanija.

    Pored novih Galaxy telefona, u Barseloni je predstavljena i jedinstvena kamera Gear 360, uređaj koji omogućava jednostavno snimanje i deljenje fotografija i video zapisa sa vidokrugom od 360 stepeni.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime