Олимпијски комшијски вишебој

Morate pročitati

Putno osiguranje za Crnu Goru

Pred put u inostranstvo potrebno je pribaviti putno osiguranje, jer u koju god zemlju da pođete radi odmora ili...

Turistički aranžmani u inostranstvu ubuduće će se plaćati po zvaničnom srednjem kursu dinara

Prilikom isticanja cene i naplaćivanja turističkih aranžmana u inostranstvu ubuduće će se primenjivati zvanični srednji kurs dinara. To je propisano...

Nemačka usvojila novi Zakon o useljavanju koje će važiti i za radnike iz Srbije

Novi nemački zakon o useljavanju olakšaće zapošljavanje građana drugih država, čak i onih koji dolaze iz država koje nisu...
Пирке Блогер
Пирке Блогерhttps://www.koznazna.com/category/pirke
Знај да те је непријатељ онолико освојио и покорио колико ти је речи потро и својих потурио. Народ који изгуби своје речи престаје бити народ.
Marketing

Дисциплина 1 – 100 метра спринт

Комшија А, гомила ствари у двориште јер овија из Комуналац веч два д’на прерипују два контејнера на ћоше. Кад ђи коначно испразне у шест ујутру што производи несносну буку типа узлетање Конкорда, комшија А се као метак диза из кревет и вата пет канте, дваес кесе и три д’сће што расковал оди стар кревет да ђи што пре изврљи док се још несу сјатили.

Комшија Б има сличан план, али и тактику јер је он лично пре два д’на први нап’лнил контејнер сас шодер и остал грађевински материјал па се смејал што комшије гомилају ђубре у двор јер немају куде да га изврље.
Комшија А има почетну пол позицију док је комшија Б бржи и има само три џака трину да изврљи јер резал дрва јуче.

Око контејнер се ствара неописива гужва и комшија А и комшија Б покушавају да угурају све кво имају. Два контејнера су им малко па креће чушкање и бијење, олимпијски комитет у виду полиције дооди десет минута након позива раскрвареног комшију Б. Фото-финиш че одлучи кој је победник и кој че плати казну за нарушавање јавног реда и мира и насилничко понашање.

Дисциплина 2 – 3x200W са препонама

Комшија А је купил озвучење за дома си, а које се мож комотно инсталира у Београдску Арену и да врши работу там. У налету адреналина, алкохола и психоактивних супстанци пушта свој омиљени ЦД од Ацу Лукаса у три ујутру и замишља да је на концерт.
Комшија Б је човек у године и без обзира што је викенд он у суботу работи прву смену у Тигар. Кад груне Аца Лукас у три ујутру, комшија Б прво помисли да је почел Судњи Дан или у најмању руку да су почели па да ни бомбардују. Кад утврди чињенично стање и види да комшија А гол игра у двориште, вата кол’ц од метар и по и креће трка са препонама. Комшија А прерипује капију, наредена дрва, тротоар, два паркирана Југа док га комшија Б прати у стопу одлучан да му на грбину сас кол’ц издуби кањон реке Колорадо.
Победника одлучује Хитна Помоћ уз асистенцију Полицијске Управе Пирот.

Дисциплина 3 – Бацање кугле

Комшија А нече да плача паркинг место јер ауто паркира испред зграду веч дваес године бесплатно.
На комшију Б се такође не давају паре за паркинг јер му таја кинта завршава по кладионице, а има по бесно ауто од комшију А. Два аута, а само једно место слободно је довољно да си комшија А и Б међусобно цепе гуме, ћину брисачи, лепе жваће на браве, шмрљају си сас фломастери и фарбе по кола, као шлаг на торту дооди бацање камене кугле у шофершајбну, на хаубу и улубљивање крова сас исту камену куглу.
Победник је онија који по више ск’лца чуждо ауто и он дирек иде при надлежног судију за прекршаји да му свечано уручи медаљу и колко требе да плати за њу.

Дисциплина 4 – Скок у вис

Комшија А има много убаву жену и много убаву трећу смену.
Комшија Б је по млад, нема работу и у пуну је снагу. Свако вече комшија Б забада заставицу там куде требе по неколко пута и остали комшије такорећи публика веч почињу да разносе аброви и у околне улице. Комшија А начује да комшија Б рипа к’о кенгур преко капије и прави пилетија на чужде кокошће и одма узима апарат за варење и на капију си вари оштри, метални шиљци. Првом приликом изл’же жену си да је у трећу и чека комшију Б. Кад се комшија Б зашушње, комшија А даје знак сас пуцањ из пиштољ марке ЦЗ 99 да игре могу да почну и комшија Б у стра вата залет још из спаваћу собу. До са висина капије од метар и осамдесе никакав проблем неје представљала за комшију Б, али сас додати шиљци од десет сантима комшија Б руши шипку и завршава на ургентно. Евидентно је да је ово најопасна дисциплина јер ако срушиш шипку више ти заставицата не требе.

Дисциплина 5 – 100м с тепих на рамо

Комшија А је изнел тепих да га пере и оставил га ослоњен на зид од зграду. Комшија Б се врча од работу и види сасвим фин тепих на комшију А и реши се да си га носи дома јер мислил да га је комшија А изврљил напоље јер му не требе. Тури тепих на рамо и укачи га пешћи (лифт не работи, а и није дозвољен у ову дисциплину) на десети спрат, остави тепихат пред врата и улезне да се измије. За то време комшија А најде сва потребна црева и прикључци као и детерџент ”Биљана” с који че проплакни тепихат, али му ладан туш на плус 35 удари у главу кад види да га тепихат нема.
Комшија Ц који од терасу има улогу супервизора обавештава такмичара комшију А да је такмичар комшија Б тепихат унел у зграду. Комшија А се даје у потрагу и наоди си тепих на десети спрат, и појде пешћи да си га врне испред зграду, а на комшију Б сас шрафцигер забележи вратата. Комшија Б седал да једе, ал чује некакво стругање, мало касније излази у ходник и види да комшија А има знатну предност у носење теписи и већ је на пола пут до циљ, брже навлачи папуче направене од сцепене ципеле и варка да си сустигне комшију А. На улаз од зграду се зграваљају и свакој сеца по једну страну од тепихат. Супервизор од терасу комшија Ц види да че испадне ћотек ислезне да расправи ситуацију.

На крај нем победник, не требе судија, а комшија Б доноси на свити пиво да испију.

Дисциплина 6 – бацање диска или каквог згодног предмета

Комшија А и комшија Б имају малтене кућу до кућу тека да је комшија А који има двор оивичен сас кућу на комшију Б, нема куде да се обрне. Да несрећа буде поголема, комшија Б је у инат на комшију А надрндил оџак такорећи под прозор па кад ложи чур све налезне на комшију А у собу и тека г’лта дим целу зиму. У овуј дисциплину диск или какав други згодан предмет се уврљује директно у оџак и комшија А сабира сви поени уколико успеје да на комшију Б у оџак заглави циглу, флашу или у најбољи случај замалтерише отворат. Кад комшија А збере сви поени, а често уради и ”комбо” све три технике, комшија Б не мож више да кладе огањ и приморан је да арчи струју док се дисциплина 6 судски решава у надлежан суд олимпијског комитета. Победник је у сваком случају комшија А било да добије на суд или не јер у оба случаја че он самоиницијативно да сруши оџакат ко стој-па-гледај.

Дисциплина 7 – бацање варница у даљ

Комшија А воли да чука, струже и вари од три до пет док комшија Б у това време воли да спи. Комшија А вади свој прибор и показује уметничку душу тека што сас чук, брусилицу и абрихтер мож да одсвири Месечеву Сонату. Комшија Б неје љубитељ теквог уметничког дела, ал је зато електричар сас дугачку веш-мотку и знаје које две жице требе да споји што му прооде изнад кућу да би испуцало све на комшију А. Након што се све утиша, а варнице одлету на све стране, комшија Б се мирно врне у кревет да си доспи јер знаје да на овија из електродистрибуцију и за најмањи квар требе по два сата да га оправе.

Marketing
Marketing

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Marketing

Vizni režim

Palau – vizni režim

Da li je potrebna viza državljanima Palau za ulaz u Srbiju: Obični pasoši: Nije potrebna viza Diplomatski i službeni pasoši: Nije...

Odgovori na neka od pitanja koje biste postavili Nemačkoj ambasadi

Dobijamo mnogo Emailova sa pitanjima vezana za Nemačku na koja niste mogli ili niste uspeli da pronađete odgovore. Pa da pokušamo da vam pomognemo...

USA vize dele se na dve osnovne kategorije

USA vize dele se na dve osnovne kategorije: 1. Useljenicke (Immigrant) vize, 2. Privremene (Non-immigrant) vize Useljenicke (Immigrant) vize omogucavaju trazenje USA drzavljanstva nakon sto se ispune...

Počeo sa radom počasni Konzulat u Volosu, Grčka

U hotelu Volos Palas u Volosu, svečano je obeležen početak rada Konzulata Republike Srbije na čelu sa počasnim konzulom Simeonom Comokosom. Otvaranju Počasnog konzulata prisustvovali...

Otvoren počasni konzulat Srbije u Antaliji

U prisustvu ministara spoljnih poslova Republike Srbije i Republike Turske, Ivice Dačića i Mevluta Čavušoglua, u Antaliji je otvoren konzulat Republike Srbije na čelu...
- Advertisement -

Više članaka kao ovaj

Marketing