Rafailovići i parasejling u Bečićima

Rafailovići i parasejling u Bečićima

Period letovanja je druga polovina avgusta 2012. godine, u Rafailovićima. Smeštaj sam našla preko interneta, inače u pitanju su Apartmani Ratko Bečić.

Vlasnik je Ratko i veoma korektan čovek, do te mere da će vas odvesti svojim kolima do aerodroma ili autobuske stanice ukoliko nemate drugo rešenje za prevoz.

Cena apartmana je bila osam i po eura po osobi. Mi smo iznajmili apartman za nas četvoro koji je imao posebno odvojenu spavacu sobu sa bračnim krevetom, dnevnu sobu sa trosedom na razvlačenje koji kada se razvuče bude kao bračni, kuhinju i kupatilo, a terasa nam je bila zajednička na kojoj smo uglavnom mi provodili vreme.

Vožnja skutera u BečićimaTakođe smo imali internet i kablovsku televiziju, kao i obezbedjeno parking mesto u dvorištu vile, a moram da nagovestim da smo dobili i daljinski za automatsko otvaranje kapije i tako bili nezavisni i u tom pogledu.

Vožnja na vodi u Bečićima i RafailovićimaPlaža nam je bila blizu ispod glavne magistrale, udaljena nekih 300 metara od vile.
Što se hrane tiče kao što sam već pomenula gore u tekstu, mi smo u sklopu apartmana imali kuhinju u kojoj smo mogli sami spremati hranu, što mi nismo radili, već smo se hranili po restoranima i brzom hranom. Sto se cena hrane tiče, u prosečnom restoranu ručak za dvoje je nekih dvadeset eura, a uz to dobijete čorbicu, glavno jelo, salatu, dezert pa čak i piće, brza hrana kao npr. pica košta 3 eura, pljeskavica 3,5 eura, giros 4 eura, palačinke 2-3,5 eura u zavisnosti da li je slana ili slatka palačinka.

Rafailovići i parasejling u BečićimaJa vam srdačno preporučujem ove Ratkove Apartmane.

E pa odmor u Crnoj Gori ne bi bio odmor da nije naših dragih prijatelja Paje Sušare i Čudaka, a koji se nalaze u sklopu hotela Splendid-Bečići, koji su nam omogućili prelepu vožnju parasejlingom, vožnju skuterom i druge sportove na vodi.  🙂

Parasejling u Bečićima i RafailovićiE a sada bih vam pomenula moje iskustvo na parasejlingu, šta da vam kažem probajte obavezno!

Paja Sušara je vozač glisera, od njega zavisite ako se odlučite za ovo iskustvo, ja sam preživela! Šalim se malo, osećaj dok ste gore i dok letitite je poseban, mir, tišina, samo se čuje vetar.

Parasejling u BečićimaMogu vam reći da svake godine kada odemo u Crnu Goru ne propuštamo ovaj doživljaj, tako da mi nije prvo iskustvo u letenju parasejlingom te godine bilo, ali svaki put sve je veći strah što ćete kasnije i videti po mom izgledu lica.

Letovanje u Rafailovićima, Crna GoraCena letenja parasejlingom za jednu osobu je 60 eura i jedna osoba može dostići visinu i do 1000 metara, a za dve osobe cena je 80 eura i moguća visina letenja do 500 metara.

Rafailovići i parasejlingAko želite snimak i fotografije za uspomenu sa ovog iskustva, možete pogledati odmah na plaži po završetku letenja dodatno plaćate jos 60 eura.

Cena vožnje na skuteru je 50 eura za 15 minuta i takođe možete uzeti snimke i fotografije po ceni od 60 eura a i to je na dobrovoljnoj bazi.

Toliko od mene ovog puta, a da vam dočaram uživanje postavila sam ove fotografije i snimak.

Rafailovići

Letovanje u Rafailovićima, Crna Gora