Da li je potrebna viza državljanima Surinama za ulaz u Srbiju:

Obični pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 30 dana u periodu od 1 godine.
Diplomatski i službeni pasoši: Viza nije potrebna za posetu do 30 dana u periodu od 1 godine.


Da li je potrebna viza državljanima Srbije za ulaz u Surinam:

Obični pasoši: Potrebna viza
Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza
Maksimalan boravak: 90 dana


kada putujete u Surinam:

Ulazak i izlazak iz zemlje:

Za vize i informacije potrebno je obratiti se Ambasadi Surinama u Njujorku, Suriname New York Visa Application Center: 45 W 34th Street, Suite 703, New York, NY 10001

Posetite i ovaj koristan sajt.

Odluka Vlade Republike Srbije o ukidanju viza za državljane Republike Surinam, nosioce svih pasoša

Vlada Republike Srbije je, na svojoj sednici održanoj 28. decembra 2017. godine, donela Odluku o ukidanju viza za državljane Republike Surinam, nosioce svih pasoša, za ulazak, tranzit i boravak na teritoriji Republike Srbije do trideset (30) dana od datuma ulaska u R. Srbiju, u periodu od godinu dana, ukoliko ne postoje smetnje iz člana 11. Zakona o strancima. Odluka je objavljena u “Službenom glasniku Republike Srbije”, br.119/2017 od 29. decembra 2017. godine i stupa na snagu 05.01.2018. godine.

Srbija-Surinam
Srbija-Surinam udaljenost

POSTAVI ODGOVOR

Molimo upišite vaš komentar
Molimo upišite vaše ime